Re: Beh Devín->Bratislava
Ja sa pridam tiez.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4 5
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ja sa pridam tiez.
žiadna brutalita, buď dve kolečka v péétrške, alebo nejaké to kolečko na dlháčoch, určite sa dohodneme
. Naposledy som behal keď bola ešte Soňa slobodná, tak tak aby ma nešlahlo;)
Uvidíme sa teda o 10:00 v nedelu...
Naposledy upravil: Mano (11.9.2009 09:04:20)
ja by som sla ak tu budem, uz by sme mohli zacat behavat ![]()
Kto ma chuť ísť Blava - Devin, tentokrát na zjazďáku a po Dunaji, tak nech príde v utorok 15.9.09 o 10:00 v lodenici KVŠ
Čaute chrti,
už sú vyvesené propozície pre tohtoročný Devín, a preto pomaly oprašujte šťastné baťovky, archívne náplaste na kurie oká, potítka po Ivanovi Lendlovi a hviezdnu bežeckú formu. V kalendárikoch si orámujte srdiečkovým vzorom 11.4. a pripravte budík na 9:45, bo o 10tej štartujú všetci slušní atléti.
Vaše (bežecké) partnerstvo si môžete registrovať 8.-9.4. (14-18:00) v športovej hale na Drieňovej ulici - doterajšie regrutačné stredisko medzičasom rozstrieľali hokejisti. Ak nenosíte slipy cez gate, bude vás to stáť 7 evry, v opačnom prípade 3. Sociopati sa môžu do 4.4. registrovať online.
Ostatné info tu: http://www.starz.sk/vismo/dokumenty2.as mp;id=1227
Naposledy upravil: mt (8.3.2010 18:36:58)
Matko, budes bezat aj za mna? ![]()
Matko, budes bezat aj za mna?
ja som myslel, ze len rameno mas kriplave? ![]()
Matko, budes bezat aj za mna?
Môžem ťa uviesť v kolónke klub. ![]()
prec sme v ten osudny den, v Slovinsku Mato F. aj ty mozes za mna bezat ![]()
Dakujem Matko, v klube budem rada
=P
Vážený pozostalí, (tí čo neidete na preteky)
5. 4. 2009 je to zasa tu. Devin - Blava. Kto pôjde behať so mnou toho potom pozvem buď na horúcu čokoládu alebo zmrzlinu, závisí od počasia.V prípade dohody môže byť aj pivo
Tento rok teda 11.4.
ooo skoda, ze to neni toho 5teho. 11teho som u babky:(
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 4 5
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.