1

Téma: Prerábka vodáci.info

Takže milí vodáci,

po desaťhodinovom vyčerpávajúcom boji s klávesnicou musím konštatovať, že stránka www.vodaci.info beží na novom kóde, ale to aj tak asi nikoho nezaujíma. Zaujímavé je, že sa tam po dlhej dobre objavili nejaké nové veci. Zprehľadnil som fotogalérie, pridal vytúžený článok od Evy a Soni z Indie a taktiež fotky z Indie. Moja linka skoro pri uploade 30MB fotiek skolabovala, ale technické detaily už dajme bokom. Tie pošlem keď bude záujem.

Vrelá vďaka patrí Eve, ktorá ma po ICQ morálne podporovala a dokonca mi pomohla doladiť aj nejaké texty.

Stránka je vymyslená tak huncútsky (rozumej databáza), že tam nie je problém pridávať akékoľvek ďaľšie podsekcie a články. Ak máte nejaké nápady čo tam dať tak sem s nimi. Privítam fotky, ale hlavne by bodli nejaké články.

Rád uvítam nejaké konštruktívne pripomienky a nápady.

Naposledy upravil: johno (3.6.2005 13:48:17)

TC/OPT Group Leader
Ej bisťu, bodaj by ťa šľak po pupku kosou šmirgľoval.

2

Re: Prerábka vodáci.info

čau, podarilo sa, to sa tiež oslávi v sobotu

3

paci sa mi reorganizacia aj clanok.. nice
mozno by neuskodilo specifikovat o ake clanky mas zaujem. lebo zatial su tam iba z velkych akcii..

Nejsem pokřtěn, ale zato jsem očkován.

Nejlepší na plešaté hlavě je, že cítíš sněhové vločky.

4

MT: Články môžu byť v podstate hociaké, ale tematicky by sa mali hodiť na stránku. Ak chceš napísať niečo o posádke, lodenici, nejakej akcií, o sebe (narcis) alebo vylepšiť stránky čo sú tam teraz tak máš moje požehnanie. Určite som na niečo zabudol takže toto ber len ako nápady.

TC/OPT Group Leader

5

No takže dneska som sa dokopal k dokončeniu článku o ME v Bosne. http://www.vodaci.info/akcie/me-2005/. Nechýba ani galéria fotiek.

TC/OPT Group Leader

6

nice článok. chýba mi tam aspoň zmienka o celej armáde bezpečnostných zložiek, ktoré zabezpečovali celé preteky..

Nejsem pokřtěn, ale zato jsem očkován.

Nejlepší na plešaté hlavě je, že cítíš sněhové vločky.

7

Len taka malickost: Na uvodnej stranke v texte pod nadpisom "Kto sme?" je brutalna gramaticka chyba. "Sme partia mladich vodakov". Mladi vodaci - mladych vodakov. Makke i sa pise len v nominative mnozneho cisla. V ostatnych padoch mnozneho cisla je tvrde y.

8

JO: Vďaka, už je to opravené. Myslím, že tú štvorku zo slovenčiny som dostal na maturite celkom zaslúžene. Keď niečo ešte opravíš, tak budem len rád.

TC/OPT Group Leader

9

Preklopil som stránku www.vodaci.info do WordPressu. Pre laikov, keby chcel niekto pridávať stránky alebo ste našli nejakú chybu dajte mi vedieť.

Naposledy upravil: johno (21.8.2009 10:24:45)

TC/OPT Group Leader